Reade Signs HQ Makeover

When Reade Signs underwent a rebrand, it was Reade HQ that was most in need of a make-over. It was essential for the building and surrounding areas to project the inspired, innovative and established feel behind the rebrand, and to reflect Reade Signs’ culture

The Brief

In the space of five years, our workforce had grown considerably, the car park was bursting at the seams, and the branding had started to date. The office space needed to be utilised in a more efficient and effective way, and both the building and branding were in need of reviving.

With Reade Signs approaching 36 years in the business, and undergoing a complete rebrand, a launch party had been arranged to celebrate this combined achievement. It was essential the new building reflected the quality and class of Reade Signs’ culture, evoked and inspired both visitors and staff alike, and was ready in time for the launch party.

The Solution

Time and effort was invested during the planning stage that involved in-depth evaluation and discussion regarding the customer and staff experience at Reade Signs, with comprehensive building and grounds assessments. With the help of www.crucialprojects.co.uk the Reade Signs building was transformed to a welcoming, vibrant and inspiring environment.

It is now an engaging, pleasurable and inspiring experience to visit Reade Signs. The car park has plenty of additional allocated space for visitor and staff parking, and the entrance is striking and bold. The welcoming reception incorporates a comfortable seating area with an interactive Smart TV, and a stairway featuring the striking Reade Signs wordwall leads into the stunning showroom. The gigantic sample boards are a real talking point, and the space is admired by all that visit.

Above all, Reade Signs’ new branding has a strong and prominent presence throughout.

Share:

More Posts

Gravesend wayfinding signage

Municipal signs pointing to the post office or the park can just be functional or they can add something to the environment. At Reade Signs

Dog House Creative Workspace

Dog House Creative

Dog House is a unique workspace for sole traders and business owners in Reading. It’s a refurbished, Grade II listed building designed to create a

Gainsborough Children’s Centre

Working with main contractor to build and install these impressive 1300mm high letters to advertise the new Children’s Centre (which is attached to the Gainsborough

Museum Wayfinding

Victoria & Albert Museum, London

The award-winning V&A Wayfinding assignment was one of the most rewarding projects we have completed in recent years.  There were so many factors to be